Merken pagina

Brooklyn Wheels & Tyres is bij uitstek uw velgen, banden en auto accessoires leverancier.

Borbet Wheels Velgen

Het traditionele bedrijf Borbet is tientallen jaren 's werelds meest succesvolle toonaangevende aluminium velgenfabrikant en levert Borbet velgen aan vele toonaangevende automotive bedrijven. Ongeveer 4.000 medewerkers werken in het hoofdkantoor in Hallenberg-Hesborn en in de Duitse productievestigingen in Medebach, Solingen, Bad Langensalza en Niederneuching. De Borbet Groep dochterondernemingen over de hele wereld met fabrieken in Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Oostenrijk.

Lees verder

CW

CW Wheels Velgen

Als onderdeel van de Borbet Group GmbH maakt en ontwerpt CW Wheels voor de gehele markt verzwaarde wielen met hoge draagvermogens. Alle velgen worden uitvoerig getest en worden met TÜV certificering afgegeven. 

Tevens worden alle geboorde wielen van de Borbet Group bij CW Wheels geboord, dit komt doordat de techniek en de kennis in huis is bij CW Wheels in Niederneuching.

LEES VERDER

NIU

NIU Wheels Velgen

NIU is gemaakt met het belangrijkste doel van het aanbieden van hoge kwaliteit lichtmetalen velgen met een licht gewicht en een elegant en essentieel design. Het merk is het geesteskind van David Laidelli, zeer gewaardeerde professional op het gebied van lichtmetalen wielen, met meer dan tien jaar ervaring in de velgen Branch. Onze producten bieden standaard een uitmuntende kwaliteit en afwerkingen, hierdoor zal NIU wheels een de beste kwaliteit leveren in zijn prijs klasse.

LEES VERDER

BRM

BRM Wheels Velgen

BRM Wheels omvat een 5 spaaks model (BR01), waarbij Brooklyn Wheels deze wielen speciaal voor een low budget maar met zeer goede kwaliteit laten produceren. De BR01 word gemaakt in 2 kleuren en van 15 t/m 17 inch.
Smalle maten
Het wiel wordt geleverd in de kleuren Zilver en Mat Gun Metal, beide voor dezelfde prijs. Brooklyn Wheels heeft het nieuwe merk in smalle maten laten produceren met de afmetingen 5.0×15, 6.0×15, 6.5×16 en 7.0×17. Hiervan is de 5.0×15 speciaal gemaakt voor kleinere auto’s zoals de Toyota Aygo, Peugeot 108, Volkswagen Up!, Seat MII en Citroën C1.

lees verder

Vorsteiner Wheels Velgen

Vörsteiner is wereldwijd leider in de ontwikkeling van Forged en Flow Forged velgen voor de Sportieve en Exclusieve Automobielen. Volledig geproduceerd in Amerika en voldoet aan de hoogste Automotive standaards.

Vörsteiner produceert speciaal voor het Luxe segment van Europese auto’s waarbij design en kwaliteit extreem hoog in het vaandel staan. Alle wielen worden ontworpen, getest en verpakt in California in de eigen Fabriek. De velgen zijn voorzien van een TUV keuring.

 

LEES VERDER

Platin Wheels Velgen

Het kwaliteitsmerk met hoogwaardige aluminium velgen in moderne sportieve ontwerpen en zomer- en winterbanden voor auto's, minivans en bestelwagens. Platin biedt super productkwaliteit tegen zeer interessante prijzen. Het assortiment producten omvat hoogwaardige velgen voor auto's en lichte vrachtwagens, naast de bekende en populaire PLATIN-lichtmetalen velgen. PLATIN biedt een groot aantal aantrekkelijke ontwerpen voor alle grote merken van auto's. PLATIN is in ieder geval een topmerk dat zowel banden als wielen biedt.

LEES VERDER

MAK WHEELS

MAK Wheels velgen

MAK is een velgen producent die sinds 1990 velgen maakt. Ze maken velgen voor een brede range aan auto’s en bedrijfswagens. Door alles te doen in eigen huis hebben ze de flexibiliteit om snel te schakelen in de productie en de gemiddelde levertijd van 5 weken op velgen die niet op voorraad zijn. Door een gunstige voorraad van ongeveer 60.000 wielen kunnen ze snel leveren.

 

LEES VERDER

GMP Wheels velgen

GMP Wheels een echt Italiaans met een rijke historie in het ontwerpen en de productie van lichtmetalen velgen. Door deze twee samen te voegen creëert GMP Wheels een degelijke productie met een oog voor detail. Met een specialisatie in het segment voor Dedicated Wheels maken ze wielen voor Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen met de originele pasvorm. Ook zijn veel modellen gemaakt zodat de originele kappen er in passen.

LEES VERDER

Ultra Wheels Velgen

Als velgen merk is Ultra Wheels een merk met een zeer exclusieve uitstraling voor diverse auto merken. Door het brede assortiment aan maten en toepassingen zijn de velgen van Ultra Wheels uitermate geschikt voor veel auto’s. Veel modellen zijn voorzien van ABE en/of TUV waarbij de toepassing van de wielen op de auto getoetst worden op de laatste Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit eisen.

LEES VERDER

artFORM

artFORM Wheels Velgen

artFORM een merk met een zeer exclusieve uitstraling voor diverse auto merken. Door het brede assortiment aan maten en toepassingen zijn de velgen van artFORM uitermate geschikt voor exclusive auto’s. Veel modellen zijn voorzien van ABE en/of TUV waarbij de toepassing van de wielen op de auto getoetst worden op de laatste Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit eisen.

Lees verder

TPMS

Autel en CUB Tpms sensoren

Wij werken met de 2 beste aftermarket systemen die er op dit moment zijn, de merken Autel en CUB. Deze 2 merken hebben hun programma zeer goed op orde en altijd voorzien van de nieuwste auto modellen. We kunnen deze sensoren in 3 verschillende kleuren leveren zodat ze goed bij uw set wielen passen. 

Lees verder

Meisterwerk

Meisterwerk Wheels Velgen

Meisterwerk velgen hebben een zeer exclusive uitstraling en zijn van de hoogste kwaliteit. Door het brede assortiment aan maten zijn deze velgen uitermate geschikt voor veel auto's. Veel modellen zijn voorzien van ABE en/of TUV waarbij de wielen worden gekeurd op de laatste Duitse betrouwbaarheid en kwaliteits eisen

Lees verder

EIBACH

De belangrijkste reden voor het verlagen van uw auto is natuurlijk de rijeigenschappen verbeteren, maar door de verlaging krijgt de auto ook een sportievere uitstraling. De verbetering van rijeigenschappen komt door een kortere veerweg waardoor het contact met het wegdek beter is.

Verlagen met alleen veren of een complete verlaginsset?Lees verder

Smartwax 

Bij Smartwax, Evolution in Car Care, zijn wij van mening dat slimme mensen slimme producten verdienen. Wij hebben de ambitie om een nieuwe generatie van professionele kwaliteits producten in de autodetailing te maken die resultaten leveren, eenvoudig te gebruiken zijn, snel en effectief zijn, er goed uitzien, geweldig ruiken, schoon maken, bescherming bieden, en het uiterlijk van uw auto, vrachtwagen of boot verbeteren.

Lees verder

Vaco 

Wielenkeuze
Bij iedere auto hoort een standaardwielmaat. Maar het is vaak wel mogelijk om grotere en bredere wielen onder een auto te monteren. Dit 'ommonteren' naar een andere wielmaat is vakwerk. Laat u zich hierbij adviseren door een VACO-erkende bandenspecialist of een wielenimporteur.  Rijdt u standaard op een grotere maat wielen in de zomer? Dan kunt u in de winter terug naar een maatje kleiner.LEES VERDER