Borbet wielen

Borbet Wheels Velgen


Het traditionele bedrijf Borbet is tientallen jaren 's werelds meest succesvolle toonaangevende aluminium velgenfabrikant en levert Borbet velgen aan vele toonaangevende automotive bedrijven. Ongeveer 4.000 medewerkers werken in het hoofdkantoor in Hallenberg-Hesborn en in de Duitse productievestigingen in Medebach, Solingen, Bad Langensalza en Niederneuching. De Borbet Groep dochterondernemingen over de hele wereld met fabrieken in Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Oostenrijk.

Sinds 1977, produceert het in 1881 opgerichte familiebedrijf uit Altena, Westfalen, lichtmetalen velgen. Het bedrijf staat bekend als een internationaal erkend specialist voor aluminium velgen met een hoge kwaliteit en mooi design. Vandaag de dag biedt Borbet een scala aan lichtmetalen velgen met ongeveer 2.000 verschillende varianten van opvallend, sportief en dynamisch, tot klassiek en elegant.

 

In de afgelopen jaren is Brooklyn Wheels uitgegroeid tot een van de grootste velgenimporteurs Van Nederland. Specialist in velgen en banden.