OP ZOEK NAAR EIBACH VERLAGING? GEBRUIK ONZE WEBSITE EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN.

Velgen webshop

EIBACH Pro Kit

De belangrijkste reden voor het verlagen van uw auto is natuurlijk de rijeigenschappen verbeteren, maar door de verlaging krijgt de auto ook een sportievere uitstraling. De verbetering van rijeigenschappen komt door een kortere veerweg waardoor het contact met het wegdek beter is.


Verlagen met alleen veren of een complete verlaginsset?


Verlagen met alleen veren heeft als voordeel dat de kosten lager zijn en dat de auto een mooie uitstraling krijgt. Maar ook dat de rijeigenschappen verbeteren en dus ook de auto controle.
Dit wordt geadviseerd bij nieuwe en jong gebruikte auto's waarbij de standaard schokbrekers nog niet versleten zijn.

De ideale optie is dan Eibach PRO-KIT of SPORTLINE

Het verlagen van de auto doormiddel van B12 PRO-KIT of B12 SPORTLINE set

Hierbij worden Eibach veren samengebracht met Bilstein schokbrekers. waarbij de schokbrekers aangepast zijn op de veerweg lengt. Deze optie is ideaal mocht u opzoek zijn naar een sportief weggedrag en goede kwaliteit.
Naast verlaginsveren en schokbrekers is Eibach ook producent van wiel spacers en adaptors. Zijn uw wielen niet in de juiste offset te krijgen of moeten de wielen breder op de auto komen te staan heeft Eibach de juiste oplossing.

Bestel uw Eibach verlagingset bij Brooklyn Wheels & Tyres

Onderscheid uw auto van de rest met Eibach en bestel ze eenvoudig online. Wij zijn de dealer van Eibach en specialist in lichtmetalen velgen. We werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast Eibach verensets en spacers verkopen wij o.a. ook de merken velgen van Borbet, MAK, PLATIN, Ultra wheels, Damina Performance, Meisterwerk, en GMP.

configurator Eibach