NIEUWS

Vörsteiner for Tesla

22" Vörsteiner VFF-107 velgen voor de Tesla Model X. 

Vörsteiner levert voor Tesla wielen in verschillende maten en kleuren. Vraag bij uw lokale dealer wat de mogelijkheden zijn. 

Ultra Wheels nu exclusief bij Brooklyn Wheels

Ultra Wheels is een Duits merk met een range aan Dedicated Wheels. Omdat Ultra Wheels een Duits merk is zijn de wielen voorzien van TUV en alle ander hoge kwalitieits eisen.

De productie lijn van deze wielen is de zelfde als die van onze Borbet wielen

ultra wheels dedicated
ultra wheels dedicated Als velgen merk is Ultra Wheels een merk met een zeer exclusieve uitstraling voor diverse auto merken. Door het brede assortiment aan maten en toepassingen zijn de velgen van Ultra Wheels uitermate geschikt voor veel auto’s. Veel modellen zijn voorzien van ABE en/of TUV waarbij de toepassing van de wielen op de auto getoetst worden op de laatste Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit eisen.

Door continue te blijven innoveren in design en kwaliteit is Ultra Wheels een modern merk met velgen van zeer goede kwaliteit

Nieuwe Website 

Nieuws van; onze nieuwe website is live met de 3D configurator voor de wielen. De nieuwe website is op het nieuwste platform gebouwd zodat het zoeken snel en gemakkelijk gaat. Er kunnen ook banden en of complete sets met tpms sensoren besteld worden. De accessoires zijn hier ook flink in uitgebreid met bouten, moeren, centreerringen, tpms en slotensets. Kijk nu snel op onze website en ervaar het gebruikers gemak.

 

Borbet VTX

Een nieuw wiel van Borbet met diverse toepassingen voor Mercedes.

Ook geschikt voor extreme uitvoering met AMG remmen

Borbet VTX Toepassing

Winter Special 

Borbet W elegant en stijlvol.

Op de IAA heeft Borbet de nieuwe Borbet W geïntroduceerd het wiel is een stijlvolle 10 spaak. Hierbij is er gekozen dit wiel te leveren in 16 en 17 inch. Door de mogelijk heden om met het Borbet Multiflex systeem te werken zijn en extreem veel toepassingen mogelijk.