Brooklyn Wheels De Wielen specialist

Wheels import, Design & Tuning

Brooklyn Wheels is sinds 1999 uw leverancier voor velgen, banden en accessoires. Ons magazijn is gevestigd in Vianen (Utrecht) in het midden van het land tussen de snelwegen A2 en A27. In 2010 zijn wij begonnen met een webshop waarbij er in de configurator gekozen kan worden voor merk, model en uitvoering en daarbij worden de velgen er automatisch bij gevonden. Vanaf Oktober 2017 hebben wij onze website vernieuwd, Na jaren goed met onze klanten te overleggen wat er verwacht wordt van een wielen webshop. Hebben wij de de nieuwste en snelste 3D webstite gebouwd met meerdere nieuwe merken wielen en banden. Wij proberen hierdoor vooruitstrevend en klaar voor de toekomst te zijn. Door onze kennis van wielen en banden kunnen wij het advies geven waardoor u altijd tevreden klanten heeft. Wij streven naar een goede en constante voorraad van rond de 20.000 wielen. Ook hebben wij een zeer groot assortiment aan bouten, moeren en centreerringen even als al diverse ander accessoires voor uw velgen en/of banden.

De merken BORBET, PLATIN, CW, en Eibach importeren wij uit Duitsland en zijn made in Germany ,en dus TUV en ABE gekeurd. VORSTEINER is een merk uit California USA en is sterk in forged en flowforged wheels voor de luxe en snelle auto's
NIU wheels is made in Italy en BRM wheels is ons eigen design. En tevens kunnen wij merken zoals MAK, GMP, Avus, Barotelli, Brock, Alutec, Evolution en Rial leveren. Kortom een compleet aanbod voor zeer scherpe prijzen en een goede service zowel online, mail en telfonisch. Kijk snel op onze website voor ons aanbod.

Wij zijn een VACO erkend bedrijf en met meer dan 45 jaar ervaring in de velgenbranche staat service bij ons hoog in het vaandel.