Over Brooklyn Wheels & Tyres, de wielenspecialist

Wheels import, Design & Tuning

In 1999 zijn wij gestart als Brooklyn Wheels in Breukelen, vandaar de naam Brooklyn! Wij zijn een groothandel in lichtmetalen wielen voor auto’s , SUV’s, bedrijfswagens, campers en caravans. Per 1 februari 2019 zijn wij gevestigd in Veenendaal. Dit is om nog sneller en zo efficiënt mogelijk te werken. Hier leveren wij jaarlijks duizenden lichtmetalen wielen naar de bandenspecialisten, dealers en automaterialen shops. Wij streven naar een goede voorraad van rond de 20.000 wielen om onze klanten goed en snel te bedienen. Tegenwoordig hebben wij ook onze eigen montage afdeling om complete sets wielen en banden te versturen. Het is ook mogelijk om dit van TPMS te voorzien en voor te programmeren.

In 2010 zijn wij begonnen met een webshop, waarbij er in de 2D velgen configurator gekozen kan worden voor merk, model en uitvoering. Daarbij worden de velgen er automatisch bij gevonden. Vanaf oktober 2017 hebben wij onze website vernieuwd, na jaren goed met onze klanten te overleggen wat er verwacht wordt van een wielen webshop. Vervolgens hebben wij de de nieuwste en snelste 2D website gebouwd met meerdere nieuwe merken wielen en banden. Wij proberen hierdoor vooruitstrevend en klaar te zijn voor de toekomst.

Door onze kennis van wielen en banden kunnen wij advies geven, waardoor u altijd tevreden klanten heeft. Wij streven naar een goede en constante voorraad van rond de 20.000 wielen. Ook hebben wij een zeer groot assortiment aan bouten, moeren en centreerringen, evenals diverse andere accessoires voor uw velgen en / of banden.

Veenendaal

Brooklyn Wheels & Tyres

Showroom

Montage apparatuur

Montage brug voor de laagste auto's

De merken BORBET Velgen, PLATIN Velgen, CW Velgen en Eibach importeren wij uit Duitsland en zijn made in Germany, en dus TUV en ABE gekeurd. VORSTEINER is een merk uit California USA en is sterk in forged en flowforged wheels voor de luxe en snelle auto's. Tevens kunnen wij merken, zoals MAK Velgen, GMP Velgen, Concaver, MAM, Keskin, OXXO, Advanti, Enkei Racing, 2DRV, Barotelli, Brock, Alutec, Evolution, Ultra wheels Velgen, artFORM Velgen, Damina Performance Velgen, Meisterwerk Velgen en AVUS leveren. Kortom, een compleet aanbod voor zeer scherpe prijzen en een goede service, zowel online, mail en telefonisch. Kijk snel op onze website voor ons aanbod.

Wij zijn een importeur met al meer dan 45 jaar ervaring in de velgenbranche. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Magazijn Veenedaal
Accessoires
Veenedaal
Voorraad