Brooklyn Wheels & Tyres De Wielen specialist

Wheels import, Design & Tuning

In 1999 zijn wij gestart als Brooklyn Wheels in Breukelen, vandaar de naam Brooklyn! Wij zijn een groothandel in Lichtmetalen wielen voor Auto’s , SUV’s, bedrijfswagens, Campers en Caravans. Ons magazijn is sinds 2007 gevestigd in Vianen (Utrecht) in het midden van het land tussen de snelwegen A2 en A27 en hebben wij een 3000 m2 tot onze beschikking. En wij zijn per 1 februari 2019 verhuisd naar Veenendaal. dit is om nog sneller en zo efficiënt mogelijk te werken. Hier leveren wij jaarlijks duizenden lichtmetalen wielen naar de bandenspecialisten, dealers en automaterialen shops.  Wij streven naar een goede voorraad van een rond de 20.000 wielen om onze klanten goed en snel te bedienen. Tegenwoordig hebben wij ook onze eigen montage afdeling om complete sets wielen en banden te versturen. Het is ook mogelijk om dit van TPMS te voorzien en voor te programmeren. In 2010 zijn wij begonnen met een webshop waarbij er in de configurator gekozen kan worden voor merk, model en uitvoering en daarbij worden de velgen er automatisch bij gevonden. Vanaf Oktober 2017 hebben wij onze website vernieuwd, Na jaren goed met onze klanten te overleggen wat er verwacht wordt van een wielen webshop. Hebben wij de de nieuwste en snelste 3D webstite gebouwd met meerdere nieuwe merken wielen en banden. Wij proberen hierdoor vooruitstrevend en klaar voor de toekomst te zijn. Door onze kennis van wielen en banden kunnen wij het advies geven waardoor u altijd tevreden klanten heeft. Wij streven naar een goede en constante voorraad van rond de 20.000 wielen. Ook hebben wij een zeer groot assortiment aan bouten, moeren en centreerringen even als al diverse ander accessoires voor uw velgen en/of banden.

Hunter
Montage straat

De merken BORBET, PLATIN, CW, en Eibach importeren wij uit Duitsland en zijn made in Germany ,en dus TUV en ABE gekeurd. VORSTEINER is een merk uit California USA en is sterk in forged en flowforged wheels voor de luxe en snelle auto's
En tevens kunnen wij merken zoals MAK, GMP, Avus, Barotelli, Brock, Alutec, Evolution, Ultra wheels, artFORM, Damina wheels, Meisterwerk en Rial leveren. Kortom een compleet aanbod voor zeer scherpe prijzen en een goede service zowel online, mail en telefonisch. Kijk snel op onze website voor ons aanbod.

Wij zijn een Importeur met al meer dan 45 jaar ervaring in de velgenbranche staat service bij ons hoog in het vaandel.

Magazijn Veenedaal
Veenedaal
Voorraad