OP ZOEK NAAR DAMINA PERFORMANCE VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN.

Damina velgen

Damina velgen

Damina DM09 zwart glanzend Damina DM08 brons Damina DM12 Antraciet

Daminia Prefomance is een jong en dynamisch merk.

De wielen zijn gemaakt voor diverse toepassingen gemaakt, waarbij de wielen voornamelijk vast geboorde aansluitingen hebben. Ook voor veel merken is het mogelijk de originele kap te plaatsen. Het wielen programma is voorzien van wielen in diverse kleuren en maten. De maten lopen van 17" t/m 20" en zijn voorzien van hoge eisen zoals die van de T.U.V.

Damina Performance® wordt geproduceerd in Italië en voldoet aan de hoogste eisen. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar. 

Met dit nieuwe merk velgen hebben we ons in zeer korte tijd succesvol gevestigd bij onze klanten en vak handelaren. Naast een sportief design ligt de focus bij al onze inspanningen op een kwaliteit die zelfs aan de hoogste eisen voldoet.

Bestel uw Damina velgen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Onderscheid uw auto van de rest met Damina velgen en bestel ze eenvoudig online. Wij zijn de exclusieve dealer van Damina en specialist in lichtmetalen velgen. We werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van Vorsteiner verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, CONCAVER, KESKIN, MAMBorbet, MAK, PLATIN, Ultra wheels, Vorsteiner, Meisterwerk en GMP.

Damina DM05 Antraciet
Damina DM08 zwart glanzend
Damina DM05 zwart glanzend

Damina Velgen

Damina Performance

Damina DM04

Damina DM05

Damina DM07

Damina DM08