OP ZOEK NAAR AVUS VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN


 

AVUS Racing

AVUS AC-522 AVUS MB5 AVUS AC-518

Nieuwe AVUS velgen voor uw auto

Uw auto voorzien van nieuwe AVUS velgen? Of bent u op zoek naar nieuwe lichtmetalen velgen, maar bent u zich nog aan het oriënteren? Bij Brooklyn Wheels & Tyres bent u aan het juiste adres. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Qua velgen kunt u kiezen voor antraciet, zwart, antraciet gepolijst, zwart gepolijst of rood. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

 

Achtergrond van AVUS velgen

Dit Italiaanse merk staat voor uitmuntende kwaliteit in combinatie met de Italiaanse perfectie als het op design aankomt. Een aantal kenmerken van de AVUS velgen:

  • Elegant en sportief. Het zijn twee kernwoorden die passen bij dit merk. Het tilt het karakter van de auto naar een hoog niveau.
  • In elke velg van AVUS komt de Italiaanse passie terug wat betreft het design.
  • Van verschillende velgen kunt u de originele naafkappen overzetten van onder meer Volkswagen, Mercedes, Audi, Porsche en BMW.

 

AVUS velgen gaan al langer dan 20 jaar mee in de velgenmarkt. Door geavanceerde technologieën te combineren met aandacht voor het kleinste detail, kunnen zij velgen maken die voldoen aan de hoogste esthetische en prestatie gerelateerde eisen. Wanneer u rijdt met AVUS velgen ziet én voelt u dit! Ervaar meer rijplezier met de wielen van AVUS.  Staat uw auto er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een passende configuratie. 

 

Eenvoudig online uw AVUS velgen bestellen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Heeft u de juiste AVUS velgen gevonden via onze velgen configurator? Bestel ze eenvoudig online. Wij zijn specialist in lichtmetalen velgen en werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van AVUS verkopen wij o.a. ook de merken CONCAVER, KESKIN, MAM, BORBETMAK, PLATIN, Vorsteiner, Ultra wheels, Damina Performance, Meisterwerk en GMP.