OP ZOEK NAAR CONCAVER VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN


 

Concaver wheels

Concaver brons

Nieuwe Concaver velgen voor uw auto

Bent u op zoek naar nieuwe Concaver velgen voor uw personenauto? Dan bent u bij ons – Brooklyn Wheels & Tyres – aan het juiste adres. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Qua velgen kunt u kiezen voor Carbon graphite, Zwart, Titan gepolijst, zwart gepolijst of Rood. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Concaver velgen gaan al langer dan 10 jaar mee in de velgenmarkt. Door geavanceerde technologieën te combineren met aandacht voor het kleinste detail, kunnen zij velgen maken die voldoen aan de hoogste esthetische en prestatie gerelateerde eisen. Alle velgen van Concaver Wheels zijn Flowform geproduceerd. Dit is een speciale techniek die resulteert in een lichtere en sterkere velg. Wanneer u rijdt met Concaver velgen ziet én voelt u dit! Ervaar meer rijplezier met de wielen van Concaver.  Staat uw auto er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor een passende configuratie. 

Bestel uw Concaver velgen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Heeft u de juiste Concaver velgen gevonden via onze velgen configurator? Bestel ze eenvoudig online. Wij zijn specialist in lichtmetalen velgen en werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van Concaver verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, KESKIN, MAMBORBETMAK, PLATIN, Vorsteiner, Ultra wheels, Damina Performance, Meisterwerk en GMP.

Concaver CVR1 brons
Concaver CVR4 zwart gepolijst
Concaver CVR4 brons
Concaver CVR1
Concaver CVR2
Concaver CVR4
Concaver CVR5