OP ZOEK NAAR MAM VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN

MAM velgen

MAM B2 MAM B3N MAM RS4

Nieuwe MAM velgen voor uw auto

Bent u op zoek naar nieuwe MAM velgen voor uw personenauto? Dan bent u bij ons – Brooklyn Wheels & Tyres – aan het juiste adres. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Qua velgen kunt u kiezen voor Carbon graphite, Zwart, Titan gepolijst, zwart gepolijst of Rood. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

MAM velgen gaan al langer dan 10 jaar mee in de velgenmarkt. Door geavanceerde technologieën te combineren met aandacht voor het kleinste detail, kunnen zij velgen maken die voldoen aan de hoogste esthetische en prestatie gerelateerde eisen. Wanneer u rijdt met MAM velgen ziet én voelt u dit! Ervaar meer rijplezier met de wielen van MAM.  Staat uw auto er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor een passende configuratie. 

Bestel uw MAM velgen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Heeft u de juiste MAM velgen gevonden via onze velgen configurator? Bestel ze eenvoudig online. Wij zijn specialist in lichtmetalen velgen en werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van MAM verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, CONCAVER, KESKINBORBETMAK, PLATIN, Vorsteiner, Ultra wheels, Damina Performance, Meisterwerk en GMP.

MAM RS4 antraciet
MAM RS4 antraciet