OP ZOEK NAAR Advanti VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN

Advanti Velgen

Advanti Predator Advanti Raccoon Advanti Centurio

Nieuwe Advanti velgen voor uw auto

Bent u op zoek naar nieuwe Advanti velgen voor uw personenauto, bedrijfswagen, camper of caravan? Dan bent u bij ons – Brooklyn Wheels & Tyres – aan het juiste adres. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Waarom Advanti Racing velgen kopen?

  • Advanti Racing is een high-end velgenmerk met een een race-historie. De velgen zijn niet alleen ontworpen voor pure prestaties, maar ook om indruk te maken.
  • Gemaakt met precisie, ontworpen in onberispelijke stijl en met zorg geconstrueerd op betrouwbaarheid, stijfheid en optimaal gewicht.
  • “At Advanti, we are proud to bring you the world’s finest wheels.”

Advanti Racing velgen zijn o.a. geschikt voor:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Fiat, Honda, Kia, Lexus, Mercedes, Mazda, Mini, Nissan, Peugeot, Opel, Renault, Seat, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Meer over Advanti Racing velgen

Advanti Racing is een velgenmerk met vooruitstrevende designs in verscheidene kleuren. Het merk kenmerkt zicht door het gebruik van hoogwaardige lakken en een verfijnde afwerking.
Daarom dat het Mercedes Petronas Formule 1 team rijdt op velgen van Advanti Racing. De velgen zijn TüV gekeurd en hebben standaard 4 jaar garantie op eenkleurige velgen en 1 jaar op gepolijste velgen. Door een grote verscheidenheid te bieden in designs en maten biedt het merk voor elk wat wils. De velgen van Advanti Racing maken van elke auto een echte eyecatcher.

Bestel uw Advanti velgen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Heeft u de juiste Advanti velgen gevonden via onze velgen configurator? Bestel ze eenvoudig online. Wij zijn specialist in lichtmetalen velgen en werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van Advanti verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, CONCAVER, KESKIN, MAM, BORBETMAK, PLATIN, Vorsteiner, Ultra wheels, Damina Performance, Meisterwerk en GMP.