artform Velgen

artFORM 802 artFORM 401 artFORM 801

artFORM Wheels Velgen

Als velgenmerk is artFORM Wheels een merk met een zeer exclusieve uitstraling voor diverse auto merken. Door het brede assortiment aan maten en toepassingen zijn de velgen van artFORM Wheels uitermate geschikt voor veel auto’s. Veel modellen zijn voorzien van ABE en/of TUV, waarbij de toepassing van de wielen op de auto getoetst worden op de laatste Duitse betrouwbaarheid en kwaliteitseisen.

Door continue te blijven innoveren in design en kwaliteit is artFORM Wheels een modern merk met velgen van zeer goede kwaliteit. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Bestel uw artFORM Wheels velgen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Onderscheid uw auto van de rest met artFORM wheels velgen en bestel ze eenvoudig online. Wij zijn de exclusieve dealer van artFORM wheels en specialist in lichtmetalen velgen. We werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van artFORM wheels verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, CONCAVER, KESKIN, MAMBorbet, MAK, PLATIN, Vorsteiner, Damina Performance, Meisterwerk en GMP.