OP ZOEK NAAR ENKEI VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN

Enkei Velgen

Enkei Nagato Enkei Wakasa Enkei Shogun

Nieuwe Enkei velgen voor uw auto

Bent u op zoek naar nieuwe Enkei velgen voor uw personenauto, bedrijfswagen, camper of caravan? Dan bent u bij ons – Brooklyn Wheels & Tyres – aan het juiste adres. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Waarom Enkei velgen kopen?

  • Enkei biedt een beperkt assortiment met uitsluitend de beste kwaliteit.
  • Enkei velgen worden gemaakt op basis van hoge Duitse kwaliteitseisen.
  • Koop uw Enkei velgen bij 1 van onze Dealers.

Enkei velgen zijn o.a. geschikt voor:

Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Landrover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Opel, Seat, Skoda, Renault, Peugeot, Toyota en Volkwagen.

Vind de juiste velgen voor jouw auto in onze 2D velgen configurator.

Enkei velgen – De geschiedenis

Enkei is vanaf het begin aanwezig geweest in de wereld van racing wielen. Sinds het begin, staat het Aziatische merk voor lichtmetalen velgen met de hoogste kwaliteit en blinken uit in vorm, gewicht en design.

Experts van gerenommeerde teams in de Formule 1 en de Aziatische Drift Series staan hier volledig achter. Enkei heeft zich bewezen als een van de top lichtmetalen velgen fabrikanten wereldwijd.

Het racing en tuning merk Enkei wordt ook beschouwd als een top product onder raceliefhebbers, omdat ze hun auto-eigenaren in staat stellen om het uiterlijk van de auto gemakkelijk, maar aanzienlijk te verbeteren qua sportieve looks.
Het technisch hoge niveau wordt ook bevestigd door de Duitse TÜV (bedrijf voor de veiligheid van het product). Enkei voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Bestel uw Enkei velgen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Heeft u de juiste Enkei velgen gevonden via onze velgen configurator? Bestel ze eenvoudig online. Wij zijn specialist in lichtmetalen velgen en werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van Enkei verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, CONCAVER, KESKIN, MAM, BORBETMAK, PLATIN, Vorsteiner, Ultra wheels, Damina Performance, Meisterwerk en GMP.