OP ZOEK NAAR GMP VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN.

GMP Velgen

GMP news 2020

Nieuwe GMP velgen voor uw auto

Bent u op zoek naar nieuwe GMP velgen voor uw auto? Bij Brooklyn Wheels & Tyres vindt u het meest uitgebreide assortiment van GMP velgen. GMP staat er ook om bekend dat ze velgen van zeer hoge kwaliteit leveren. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Achtergrond van GMP Wheels

  • GMP Wheels is een echt Italiaanse velgenfabrikant met een rijke historie in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen.
  • Vanaf het begin van hun bestaan hebben ze ervoor gekozen om de aandacht vooral te richten op het design en de kwaliteit. Dankzij hun investeringen, research en development voldoen de GMP velgen aan de allerhoogste criteria.
  • Met een specialisatie in het segment voor Dedicated Wheels maken ze velgen voor Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen met de originele pasvorm. Ook zijn veel modellen zo gemaakt dat de originele kappen er in passen.
  • Naast de Dedicated-lijn hebben ze ook veel modellen waarbij de toepassingen bijna oneindig zijn. GMP levert velgen in de maten 14 t/m 23 inch.

Bestel uw GMP velgen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Heeft u de juiste GMP velgen gevonden via onze velgen configurator? Bestel ze eenvoudig online. Wij zijn specialist in lichtmetalen velgen en werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit het beste van het beste is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van GMP verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, CONCAVER, KESKIN, MAMBorbet, MAK, PLATIN, Ultra wheels, Damina Performance, Meisterwerk en Vorsteiner.

GMP Matisse zwart gepolijst
GMP REVEN zwart gepolijst
GMP SWAN zwart glanzend

GMP Angel

VW ID3

GMP Sparta

GMP Matisse

GMP Swan