OP ZOEK NAAR MAK VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN.

Mak Velgen

Mak Logo

Mak Kent Mak Leipzig Mak Qvattro

Nieuwe MAK velgen voor uw auto

Zoekt u nieuwe MAK velgen voor uw auto? Bij Brooklyn Wheels & Tyres vindt u het meest uitgebreide assortiment van MAK velgen. Het is één van de populairste merken van de laatste jaren. De sterke kwaliteit en de betaalbare prijzen maken dat deze velgen erg gewild zijn. Wij bieden een breed scala aan lichtmetalen velgen aan die geschikt zijn voor allerlei modellen; van hatchbacks tot SUV’s. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Achtergrond van MAK

MAK maakt sinds 1990 velgen. Dit doen zij voor een brede range aan auto’s en bedrijfswagens. Door alles in eigen huis uit te voeren, hebben ze de flexibiliteit om snel te schakelen in productie. Velgen die niet op voorraad zijn, leveren ze in circa vijf weken. Door een gunstige voorraad van ongeveer 6.000 wielen kunnen ze snel leveren.

Verder heeft MAK alle technieken in huis voor het produceren van Flow Forming velgen. In de collectie is er een speciale lijn met Dedicated velgen voor Audi, BMW en Volkswagen. Deze velgen worden uitgebreid getest, waardoor u echt een kwaliteitsproduct aanschaft.

Waarom kiezen voor MAK velgen?

• MAK velgen staan voor prestatie en Italiaans design, tegen een marktconforme prijs.
• MAK velgen lopen voorop qua designtrends. Gepolijste, hoogglans velgen en nieuwe kleurencombinaties zijn op dit moment erg in trek.

Heeft u de juiste MAK velgen gevonden via onze 2D velgen configurator? Bestel ze eenvoudig online. Wij zijn specialist in licht metalen velgen en werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is.

Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van MAK verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, CONCAVER, KESKIN, MAMBorbet, PLATIN, Vorsteiner, Ultra wheels, Damina Performance, Meisterwerk en GMP.

Mak Safari 6 zwart glanzend
Mak Speciale Zwart glanzend
Mak Wolf zwart gepolijst

Mak Davinci

Mak Main

Mak Leipzig

Mak Evo

Mak Liberty

Mak Lario