OP ZOEK NAAR PLATIN VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN.

Platin Velgen

Platin P105 Platin P103 Platin P98

Nieuwe PLATIN velgen voor uw auto

Wilt u graag nieuwe PLATIN velgen voor uw personenauto, bedrijfswagen of camper? In onze webshop hebben wij lichtmetalen velgen van dit moderne, sportieve merk PLATIN. Er zijn diverse aantrekkelijke designs voor alle bekende merken van voertuigen. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Qua velgen kunt u kiezen voor zilver en zwart. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Onderscheidende karakter PLATIN velgen

PLATIN velgen onderscheiden zich door hun fascinerende ontwerp en hun kwaliteit, geproduceerd in de fabrieken van toonaangevende fabrikanten die de originele velgen voor nieuwe auto's leveren en natuurlijk allemaal TÜV-getest zijn. Tevens benadrukken deze velgen het uiterlijk van uw auto. De uitstraling van PLATIN lichtmetalen velgen is zelfs de cruciale koopfactor voor veel bestuurders.

Daarnaast zijn er een aantal technische voordelen - naast het ontwerp - dat invloed heeft:

  • Dankzij hun lage gewicht bieden PLATIN lichtmetalen velgen meer comfort en verminderen ze ook slijtage op auto-onderdelen, zoals de veren en schokdempers.
  • In tegenstelling tot stalen velgen worden de PLATIN velgen niet beïnvloed door roest en gaan de wielen dus langer mee.
  • Een bijzonder voordeel van de wintervelgen van PLATIN is de speciale coating en die er voor zorgt dat de velgen makkelijk schoon te maken zijn.

Bestel uw PLATIN velgen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Heeft u de juiste PLATIN velgen gevonden via onze velgen configurator? Bestel ze eenvoudig online. Wij zijn specialist in lichtmetalen velgen en werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van PLATIN verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, CONCAVER, KESKIN, MAMBorbet, MAK, Vorsteiner, Meisterwerk, Damina performance, Ultra wheels en GMP.

Platin P70 zilver
Platin P69 zwart glanzend
Platin P73 zwart mat

Platin velgen zilver

Platin velgen zwart