OP ZOEK NAAR RONAL VELGEN? GEBRUIK ONZE 2D VELGEN CONFIGURATOR EN ZOEK OP UW AUTOMERK OF KENTEKEN

Ronal velgen

Ronal R71 Ronal R57 Ronal R50

Nieuwe RONAL velgen voor uw auto

Bent u op zoek naar nieuwe RONAL velgen voor uw personenauto? Dan bent u bij ons – Brooklyn Wheels & Tyres – aan het juiste adres. Met onze 2D velgen configurator kunt u zelf de velgen uitzoeken en – in veel gevallen – bekijken onder uw auto. Geef aan wat uw automerk is of voer het kenteken in. Qua velgen kunt u kiezen voor Antraciet, Zwart, Antraciet gepolijst, zwart gepolijst of Rood. Heeft u hulp nodig of kunt u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

RONAL velgen gaan al langer dan 15 jaar mee in de velgenmarkt. Door geavanceerde technologieën te combineren met aandacht voor het kleinste detail, kunnen zij velgen maken die voldoen aan de hoogste esthetische en prestatie gerelateerde eisen. Wanneer u rijdt met RONAL velgen ziet én voelt u dit! Ervaar meer rijplezier met de wielen van RONAL.  Staat uw auto er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor een passende configuratie. 

Bestel uw RONAL velgen bij Brooklyn Wheels & Tyres

Heeft u de juiste RONAL velgen gevonden via onze velgen configurator? Bestel ze eenvoudig online. Wij zijn specialist in lichtmetalen velgen en werken alleen met A-merken, zodat de kwaliteit goed is. Bovendien zijn onze velgen TUV en ABE getest. Heeft u toch nog een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Naast velgen van RONAL verkopen wij o.a. ook de merken AVUS, CONCAVER, KESKIN, MAM, BORBETMAK, PLATIN, Vorsteiner, Ultra wheels, Damina Performance, Meisterwerk en GMP.